Malzemeler:
- 2 Su Bardağı Yoğurt
- 2 Paket Light Krem Şanti
- Şeftali
- Portakal
2 su bardağı sulanmamış, katı yoğurt 2 paket krem şanti ile karıştırılarak mikserde iyice çırpılır.
Daha sonra bir şeftalinin 1/3'ü ufak ufak dilimlenerek bu karışıma eklenir ve mikserle iyice çırpılır. Üzerini kıyılmış portakal kabukları ve çok az miktarda portakal suyu ile süsleyebilirsiniz.
Bardaklara konularak 5-6 saat buzdolabında dinlendirilir. Bu şekilde hafif katı ve köpüklü bir yapıya dönüşecektir.
Afiyet olsun.
Daha sonra bir şeftalinin 1/3'ü ufak ufak dilimlenerek bu karışıma eklenir ve mikserle iyice çırpılır. Üzerini kıyılmış portakal kabukları ve çok az miktarda portakal suyu ile süsleyebilirsiniz.
Bardaklara konularak 5-6 saat buzdolabında dinlendirilir. Bu şekilde hafif katı ve köpüklü bir yapıya dönüşecektir.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder